Kevesen gondolják, de a catering területén talán a legfontosabb dolog a BIZALOM!

 

A megbízott cégnek a vendéglátó nevében kell helyt állnia a rendezvényen, képviselni a fontos partnerek előtt, ez pedig olyan bizalmat feltételez, amelyért komolyan meg kell dolgozni. Szolgáltatásainkkal igyekszünk minden olyan igényt kielégíteni, amely ügyfeleink részéről felmerülhet, és mindezt olyan színvonalon megvalósítani, amely tovább erősíti a bizalmat. Átfogó koncepció és minden részletre kiterjedő figyelem, erre épül minden rendezvényünk, akár kisebb létszámú, akár több ezer fős eseményről van szó. 

 

 

Céges rendezvények vendéglátása

Esküvői catering
Helyszíni éttermek, catering üzemeltetése (Hungexpo, Hungaroring)
Mobil Möbel: designbútorok bérbeadása
Klasszikus Catering

Több mint 10 év tapasztalat, több mint 70 állandó munkatárs, több tucat partner, sok száz helyszín, évente közel 600

rendezvény és több tízezer elégedett vendég.

Ezek a számok minden szónál pontosabban

jellemeznek minket, és garanciát jelenthetnek a leendő ügyfeleinknek is. Büszkék vagyunk szakmai tudásunkra, folyamatos megújulási képességünkre és arra a csapatra, amely bármilyen rendezvényen megállja a helyét. Modern fúziós gasztronómia? Laza finger food party? Állófogadás? Mediterrán Tapas Bár? Ültetett díszvacsora? Helyszínen főzött olasz kézműves tésztakülönlegességek? Konferencia kávészünet? Gourmet vacsorák sztárséfek közreműködésével? Mindenre fel vagyunk készülve! Továbbá egyedi gasztronómiai megoldásokat kínálunk a klasszikus stílus kedvelőinek is. Büféasztalba integrált beltéri látványkonyha segítségével a vendégek előtt, a helyszínen készítjük ételeinket, ami nemcsak izgalmas és étvágygerjesztő, hanem segít a vendég és a vendéglátó közötti oldott kapcsolat kialakításában is. Néhány adat rendezvényeink hátországáról: több mint  1100 négyzetméter alapterületű konyhánkban 124 négyzetméteres hűtőkamra, 5000 fő kiszolgálására alkalmas főző-, sütő- és ún. „sokkoló hűtő” kapacitás. A legkorszerűbb technológiával felszerelt konyhánk minden elemében megfelel a rendkívül szigorú HACCP-előírásoknak. Olasz designeszközökkel kibővített klasszikus eszközparkunk Európa bármelyik csúcs-étteremében megállja a helyét, és lehetőséget biztosít arra, hogy akár 2500 fős, felszolgált díszétkezést vagy 3500 fős ültetett, büféasztalos fogadást is a legmagasabb színvonalon bonyolítsunk le. Örömmel tölt el bennünket, hogy az Albatros csapatához csatlakozott Volenter István a hazai csúcsgasztronómia egyik meghatározó arca, aki páratlan szakértelmével és egyedi gourmet menüivel járul hozzá ahhoz, hogy az Ön különleges elképzeléseit valóra váltsuk.

Személyre szóló ajánlatért keressétek kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken:

Szabó Kata

+36 70 944 5255

kszabo@albatrosparty.hu

Esküvő

Kedves Ifjú Pár!


Az esküvő életre szóló és felejthetetlen élmény  vagy egész napos idegeskedés és rémálom. Mi mindent megteszünk azért, hogy az előző legyen. Igyekszünk az összes terhet levenni a vállatokról, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozhassatok: a vendégekkel, és azzal, hogy milyen boldogok vagytok. Odafigyelünk a legapróbb részletekre, és figyelembe vesszük az egyedi elképzeléseiteket és kéréseiteket is. Minden munkatársunk azért dolgozik, hogy erre az eseményre valóban úgy emlékezzetek, mint életetek legboldogabb napjára!

Személyre szóló ajánlatért keressétek kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken:

Földi Barbara
+36 30 757 0341

bfoldi@albatrosparty.hu

Mobil Möbel üzletágunk a vendéglátáshoz kapcsolódó modern, minimalista stílusú designbútorok bérbeadásával foglalkozik. Kiemelkedő minőségű és egyedi formavilágú eszközeink közül ügyfeleink kiválaszthatják a rendezvénynek leginkább megfelelő berendezési tárgyakat és kiegészítőket. Képzett és megbízható szakembereink pedig segítenek a 

bútorok és kiegészítők elrendezésében, a rendezvény végső képének kialakításában.

 

Személyre szóló ajánlatért keressétek kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Abebe Edit
+ 36 20 575 4142 

info@mobilmobel.hu