Stílusos Rendezvények. Ahogy Ön kívánja.

Néhány adat rendezvényeink hátországáról, mert tudjuk, a számok minden szónál pontosabban jellemeznek minket és garanciát jelenthetnek Önnek is. Több mint 70 állandó munkatárs, 1100 m2 alapterületű konyha, 124 m2-es hűtőkamra, 5000 fő kiszolgálására alkalmas főző-, sütő- és ún. „sokkoló hűtő” kapacitás – ezeknek köszönhetően akár 1200 fős, felszolgált díszétkezést vagy 2000 fős ültetett, büféasztalos fogadást is a legmagasabb színvonalon tudunk lebonyolítani.


Esküvő, üzleti rendezvény vagy éppen magánjellegű esemény – a legjobb és a legtöbb örömet kínáló megoldást fogjuk nyújtani Önnek. Tudjuk, hogy a catering szolgáltatás területén a legfontosabb tényező talán a bizalom. Mert nekünk a Vendéglátó nevében kell helyt állnunk a rendezvényen, képviselni Önt a fontos partnerek előtt. Ez pedig olyan bizalmat feltételez, amelyért komolyan meg kell dolgozni.

 

Mi szeretünk dolgozni, szeretjük a kihívásokat és szeretjük a profizmust. Átfogó koncepció és minden részletre kiterjedő figyelem – ezek minden rendezvényünk alappillérei, legyen szó akár kisebb létszámú vagy akár több ezer fős eseményről. 

Kastély_esküvő_20180414_nagyméret-5329.J
Esküvő
Nagykovácsi_kastély_20180326_nagyméret-1
Díszvacsora
Konferencia
Tréning
Családi nap
Fotózás, forgatás